Maria.jpeg

Med min enorme kærlighed til det Franske, min passion for vintage interiør og min store interesse for at indrette, har jeg med Boho Habits ønsket at skabe et helt igennem eventyrligt univers. Et univers  hvor min kreativitet kan blomstre, og hvor jeg kan få lov at kombinere de smukke, fine patinerede ting med sjæl sammen med kunst, antikke tæpper fra Marokko, gamle masker og alt interiør, der har en historie.

Intet mere nyder jeg end at gå på opdagelse og jagt efter netop den ting eller det møbel til Boho Habits eller sågar mit eget hjem, der er med til at give det den smukke særlighed, jeg ønsker at formidle via Boho Habits til mine kunder, hvad end det er i et salg eller blot til inspiration. Hver en ting er derfor nøje udvalgt.

Hos Boho Habits glædes vi over at alle disse smukke møbler og ting der hver dag, finder nye hjem, hvor en ny historie starter, hvor de kan pryde og skabe glæde

Som et supplement til alle de fine fund kan Boho Habits også være sparringspartner, hvis du ønsker hjælp og inspiration til indretningen, hvad end det er privat, kontor eller i butik.

Vi har fysisk butik på Tullinsgade på Vesterbro i København, hvor I kan komme ind og blive en del af vores skønne univers, blive inspireret, og have mulighed for at købe herlighederne med hjem.

Vi glæder os til at byde dig velkommen!

BOHO HABITS – BORN FROM A LOVE FOR ALL THINGS VINTAGE